Dalībnieki ieradīsies Liepājā pieveikt Drosmes skrējiena sezonas noslēdzošo pārbaudījumu Atpakaļ

 

Jau rīt, 16. septembrī, Liepājas stadionā “Daugava” pulcēsies Latvijas un kaimiņvalstu dalībnieki uz 2023. gada sezonas noslēdzošo posmu šķēršļu un izturības pasākumam “Drosmes skrējiens”. Individuālie dalībnieki un komandas pilsētvidē ierīkotajās 7 un 14 km trasēs līdzjutēju atbalstīti demonstrēs savu spēku, veiklību un ātrumu, kā arī cīnīsies par sezonas uzvaru kopvērtējumā.

Sacensību rīkotāji aicina arī līdzjutējus, kuri paši kāda iemesla dēļ šogad nepiedalās sacensībās, atnākt klātienē un pozitīvi uzmundrināt skrējējus trasē. “Tā ir bezmaksas iesaiste pasākumā, jo atbalsts no skatītājiem un līdzcilvēkiem piešķir īpašu emocionālu pievienoto vērtību. Dalībnieki līdzjutēju atbalstu ļoti novērtē – tas dod enerģiju un spēku turpināt virzīties uz priekšu par spīti nogurumam vai šķēršļiem. Tas arī paliek viņu atmiņās par skrējienu un pilsētu,” norāda Drosmes aģentūras pārstāvis Mārtiņš Vēvelis, iedrošinot sacensības padarīt vēl aizraujošākas ar atbalstītāju klātbūtni.

Drosmes skrējiena distancei gan ātrie un stiprie šķēršļu skrējienu sportisti, gan tie svētdienu skrējēji, kuri vēlas saņemt pozitīvas emocijas un piedzīvojuma garu, vēl var pieteikties pirms sestdienas startiem no pulksten 10 reģistrācijā stadionā “Daugava”. Jauni reģistrētie dalībnieki trasē dosies pulksten 12:30. Sacensības norisināsies individuāli sieviešu, vīriešu, kā arī komandu vērtējumā. Komandas var būt vīriešu, sieviešu, kā arī jauktos sastāvos.

Drosmes skrējienā, atkarībā no distances garuma, ceļā uz finišu vajadzēs pieveikt vairāk kā 30 konstruētus šķēršļus, kas vienmērīgi izvietoti visā trases garumā. Dabiskie šķēršļi apvienojumā ar mākslīgi veidotajiem, pārbaudīs dalībnieku izveicību, liekot pārvarēt koka barjeru sienas, virvju tīklus, dzeloņstieples, auto riepas, ledainus ūdens baseinus utt. Trasi interesantāku padarīs arī dažādi citi distances uzdevumi - smilšu maisu un koka bluķu nešana, akmeņu vilkšana, traktora riepu velšana un arī pa kādam citam jaunam pārsteigumam.

Sacensību distancē kā arī finišā būs izvietots SIA Ķekavas Avota padzeršanās punkts.

Ikviens finišējušais sacensību dalībnieks saņems Drosmes skrējiena Liepājā piemiņas medaļu, bet 7 un 14 km distanču 1. – 3. vietu ieguvēji vīriešu un sieviešu grupās, kā arī trīs ātrākās komandas tiks apbalvoti ar vērtīgām sacensību atbalstītāju balvām (“Fiskars”, “Pasta Zara Latvija”, “BlackRoll no Megango.lv”, “Gold Collagen Baltic”, “LYL”, “Dzintars” un galveno balvu no uzņēmuma “Prime Car Rent”).

Piedzīvojumu sacensības Liepājā organizē biedrība “Drosmes aģentūra” ar Liepājas valstspilsētas atbalstu.

Plašāka informācija par skrējienu pieejama mājaslapā drosmesskrejiens.lv.

 

“Drosmes skrējiena” programma:

  • Starts 12:00
  • Starts 12:15
  • Starts 12:30
  • Uzvarētāju apbalvošana 15:00

Organizatori var mainīt apbalvošanas laiku, vadoties pēc apstākļiem.

 

Foto: drosmesskrejiens.lv



Pēdējie labojumi: 2023-09-16 09:30:26