Dalībnieki ieradīsies Liepājā pieveikt Drosmes skrējiena sezonas noslēdzošo pārbaudījumu

Jau rīt, 16. septembrī, Liepājas stadionā “Daugava” pulcēsies Latvijas un kaimiņvalstu dalībnieki uz 2023. gada sezonas noslēdzošo posmu šķēršļu un izturības pasākumam “Drosmes skrējiens”. Individuālie dalībnieki un komandas pilsētvidē ierīkotajās 7 un 14 km trasēs līdzjutēju atbalstīti demonstrēs savu spēku, veiklību un ātrumu, kā arī cīnīsies par sezonas uzvaru kopvērtējumā.


Aicina izmēģināt spēkus Drosmes skrējiena treniņā

Trešdien, 6. septembrī, pulksten 18.30 Jūrmalas parkā, gatavojoties septembrī gaidāmajam Drosmes skrējienam, ikviens aktīva dzīvesveida atbalstītājs aicināts Drosmes treniņā izmēģināt spēkus autentiskā sacensību vidē – Liepājas kāpās un pludmalē. Treniņa dalībniekiem pēc kopīgas iesildīšanās būs iespēja pievienoties vienam no divu dažādu tempu skrējieniem. Reģistrācija Drosmes skrējienam internetā pieejama līdz 12. septembrim, kā arī klātienē – sacensību dienā, 16. septembrī.


Drosmes takas distancēs Liepājā sportiski sevi apliecina 168 dalībnieki.

Sestdien, 29. aprīlī, jau otro reizi Liepājā, Beberliņos un tuvējā apkārtnē biedrība
“Drosmes aģentūra” atklāja piedzīvojumu sacensību sezonu. Šogad sacensību
“Drosmes taka” izaicinošās trases distancēs līdz divdesmit vienam kilometram pieveica
168 dalībnieki no Liepājas, Rīgas, Ventspils, Valmieras, Cēsīm un citām apdzīvotām
vietām.


Drosmes Taka Liepājā, 29.04.23.

     Atklājot izturības un piedzīvojumu skrējienu sezonu, 29. aprīlī, jau otro gadu “Drosmes
aģentūra” Liepājā rīkos sacensības “Drosmes taka”. Arī šogad sacensību rīkotāji aicina
dalībniekus reģistrēties kādā no 1 līdz 21 km garajām distancēm. Beberliņu taku ainavas baudīt
un izaicinājumus pārvarēt tiek gaidīti individuālie skrējēji, darba kolektīvi, draugi un arī
ģimenes ar bērniem.

 


Drosmes Stunda Liepājā, 18.11.2022.

Šoruden, 18. oktobrī, Liepājas stadionā “Daugava”  pirmo reizi norisināsies “Drosmes aģentūras” organizēts un Liepājas pašvaldības atbalstīts pasākums DROSMES STUNDA, kas savā konceptā piedāvā piedalīties jebkuram aktīvās dzīvesveida piekritējam – gan sporta entuziastiem, gan tiem, kas vēlas aktīvi un sportiski pavadīt savu laiku. Pasākums DROSMES STUNDA piemērots ikvienam interesentam-gan profesionāliem sportistiem, gan ģimenēm un bērniem.

 


Vairāk kā 250 pozitīvi uzlādēti dalībnieki pieveic Drosmes skrējienu Liepājā!

Sestdien, 17. septembrī, rudenīgi siltos laikapstākļos jau piekto reizi Liepājā norisinājās šķēršļu un izturības sacensības “Drosmes skrējiens”. Šogad piedzīvojumā ar septiņus kilometrus garo trasi, šķēršļiem un spēka uzdevumiem piedalījās vairāk kā 250 dalībnieki no Latvijas un kaimiņvalstīm.


Drosmes treniņš Liepājā jau 10.septembrī

Piesakot dalību internetā jebkurai no sacensību distancēm ar liepājnieka atlaides kodu, dalības maksai tiek piemērota 20% atlaide no tā brīža spēkā esošās reģistrācijas maksas. Liepājnieka atlaides kodu var saņemt ierodoties Drosmes treniņā un uzrādot personu apliecinošu dokumentu.


Drosmes skrējiena sezonas noslēdzošais posms norisināsies Liepājā

Šoruden, 17. septembrī, Liepājas stadionā “Daugava” tiks dots starts piedzīvojumu un izturības pasākumu sērijas – “Drosmes skrējiens” sezonas noslēdzošajam posmam, kurā izaicinājumu alkstošie līdzjutēju atbalstīti varēs pārbaudīt spējas 7 un 14 kilometru garajās pilsētvidē ierīkotajās šķēršļu trasēs. Šajā sezonā kopvērtējuma punktus vairāk kā tūkstotis dalībnieku no Baltijas valstīm krājuši Ogrē, Jēkabpilī, Pļaviņās un Rīgā.


Vēsturiski iesaukts par grūtāko posmu - Jēkabpils

Drosmes Skrējiens Jēkabpils dēvēts par grūtāko posmu no visiem, bet par spīti tam, dalībnieki izskrien ātrāk nekā citus posmus. 


Mainīgie laika apstākļi nebiedē 'Drosmes skrējiena' dalībniekus

Spītējot laika apstākļiem, aptuveni 400 dalībnieku pulcējās Ogres pusē, kur iesākās 2022. gada "Drosmes skrējiena" sezona.


NODERĪGA INFORMĀCIJA DALĪBNIEKIEM!!!!

Visa aktuālā informācija, kuru vērts izlasīt :)

 

 


Drosmītis un šķēršļi.

Drosmītis Tevi vadīs cauri pamācībām kā pārvarēt šķēršļus!


Iepērcies!

Esam atvēruši Drosmes Skrējiens zīmola līniju!

 


Drosmes skrējiens RĪGA 2021

Jau pavisam drīz, 3. oktobrī, trešo reizi norisināsies Drosmes skrējiens Rīga – Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā. Izaicinājuma alkstošie individuāli vai komandās startēs šīs sezonas pēdējā Latvijas piedzīvojumu un izturības skrējienā – “Drosmes skrējiens”. Dalībnieki muzeja un tai piegulošajā teritorijā ierīkotajās 7 un 14 km šķēršļu trasēs līdzjutēju atbalstīti rādīs savu spēku, veiklību un ātrumu, kā arī cīnīsies par 2021. gada sezonas kopvērtējuma punktiem.


No Drosmes skrējiena skarbajiem pārbaudījumiem nebaidās 220 dalībnieku

Sestdien, 18. septembrī, rudenīgi siltos laikapstākļos jau ceturto reizi Liepājā norisinājās piedzīvojumu sacensības “Drosmes skrējiens”. Šogad cīņā ar saviem spēkiem septiņu kilometru garajā trasē, dažādiem šķēršļiem, uzdevumiem un konkurentiem Drosmes skrējiena pārbaudījumus pieveica 220 dalībnieku.