Īsi un par galveno skrējienā. Atbildes meklē šeit!

Arī atbildes ir iespējams atrast nolikumā, ar kuru iepazinies pirms akceptēji reģistrēšanos sacensībām. Ja vēlies vēlreiz atcerēties galveno - Nolikums2021

No cik gadiem drīkst piedalīties sacensībās?

- no 18 gadiem jebkurš var brīvi reģistrēties.

- no 14 gadiem ar vecāku atļauju (atļauja tiks atsūtīta kopā ar dalības karti, kuru vecāki parakstīs). Pirms reģistrēšanās - jāuzraksta ir epasts info@drosmesskrejiens.lv ar informāciju par dalībnieku un distanci, posmu, lai varam piefiksēt un tiks atvērta reģistrācija uz 12h.

- līdz 14 gadiem drīkst piedalīties tikai vecāku/pavadoņa klātbūtnē. Nosacījumi tādi paši kā no 14 gadiem.

Kur es varu uzzināt savu starta laiku?

- Reģistrējoties skrējienam, saņēmi informāciju apstiprinājuma epastu ar starta laiku un izvēlēto distanci. Ja nevari atrast, sazinies ar info@drosmesskrejiens.lv

Vai drīkst startēt citā starta laikā?

- NEDRĪKST, jo dienu pirms sacensībām, katra dalībnieka starta sākuma informācija tiks nodota laika ņēmējiem, kuri savada laika ņemšanas sistēmās, līdz ar to, startējot ne savā laikā, būs nepareizs rezultāts, kā arī diskvalifikācija.

Vai es varu mainīt starta laiku, distanci un posmu pēc reģistrēšanās sacensībās?

- Jā, jebkuras izmaiņas saistītas ar Tavu dalību skrējienā var tikt veiktas 10 dienas līdz startam un sastāda 5 Eur. Sazinies info@drosmesskrejiens.lv, pastāsti kādas izmaiņas vēlies veikt, apmaksā rēķinu un tas tiks izdarīts.

Vai var pievienot klāt vēl vienu komandas biedru/mainīt komandas biedru jau pēc komandas reģistrēšanas?

- Jā, jebkuras izmaiņas saistītas ar komandas dalību skrējienā var tikt veiktas 10 dienas līdz startam un sastāda 5 Eur. Sazinies info@drosmesskrejiens.lv, pastāsti kādas izmaiņas vēlies veikt, apmaksā rēķinu un tas tiks izdarīts.

Vai es drīkstu nodot, pārdot savu dalības biļeti citai personai?

- Jā, to drīkst darīt, BET OBLIGĀTI sazinies ar info@drosmesskrejiens.lv. Jebkuras izmaiņas otram dalībniekam sastādīs 5 Eur, lai nomainītu vajadzīgo informāciju (vārdu, uzvārdu, dzimšanas datus, distanci utt.) ne vēlāk kā 10 dienas līdz startam to drīkst veikt.

Kad es saņemšu dalības karti?

- Dalības karte tiek izsūtīta katram dalībniekam uz norādīto reģistrācijas  e-pastu NEDĒĻU PIRMS sacensībām!

Kas man jādara ar dalības karti, kuru saņēmu epastā?

- Sacensību dienā parakstīta dalības karte reģistratūrā JĀSAMAINA PRET dalībnieka numuru. Ja karte nebūs līdzi - varēs izprintēt sacensibu dienā - 1 Eur maksa (Rīgas posmā 2020. 2eur, jo ir ieejas maksa muzeja teritorijā, ja kartes nebūs - jāmaksā ieeja). Tāpēc labāk izprintē pats - ērtāk, lētāk un raitāk :)

Kas jādara, ja dalības karte nav atnākusi?

- Pārbaudi savu spam kastīti, ja nav - sazinies ar info@drosmesskrejiens.lv

Vai mans rēķins ir apmaksāts?

- Reģistrējoties skrējienam, epastā saņēmāt aktīvo saiti uz rēķinu. Pēc apmaksas veikšanas aktīvajā saitē var redzēt savu apmaksas statusu - parādās uzreiz, ja maksājums veikts ar bankas karti,  2 dienu laikā - ja maksājums veikts ar pārskaitījumu. 

Kā arī www.drosmesskrejiens.lv (galvenajā lapā nedaudz uz leju parullējot) ir dalībnieku saraksts, kuros vari atrast sevi.

Ko darīt, ja es nemāku peldēt?

- Peldēšanas šķēršļi ir veidoti tā, lai pārsvarā būtu iespējams aizsniegt zemi vai pieturēties pie tauvas, sliktākajā gadījumā - var veikt soda burpees.

Kas notiek, ja nevar izpildīt šķērsli?

- Ir jāuzsāk izpildīt šķērslis, ja tas nesanāk vai rada grūtības, trases tiesnesis nokontrolēs, lai tiek veikti soda burpees (https://www.youtube.com/watch?v=dZgVxmf6jkA )

Vai drīkst skriet apavos ar radzēm?

- Nē, nedrīkst. Vari traumēt ne tikai sevi, bet arī apkārt esošos dalībniekus.

Vai ir pieejama mantu glabātuve?

- Jā, mantas varēs atstāt reģistratūrā.

Vai ir dzirdīšanas punkti?

- uz 7km distanci ir 1 SIA "Ķekavas Avots" dzirdīšanas punkts, 14km - divi.

Kādi būs šķēršļi?

- daļu no šķēršļiem vari atrast šeit https://drosmesskrejiens.lv/lv/blog/news/104