Ar slapjo treniņu Liepājas pludmalē aicina gatavoties Drosmes skrējienam Atpakaļ

Sestdien, 29. augustā, pulksten 11 Kūrmājas prospekta turpinājumā pie gājēju ietves, kas ved uz jūru, gatavojoties septembrī gaidāmajam Drosmes skrējienam, ikviens aktīva dzīvesveida atbalstītājs tiek aicināts pievienoties pirmajam no trīs bezmaksas Drosmes treniņiem, kurus sagatavojis cīņu un fitnesa klubs “Ballistic boxing club”. Pirmā Drosmes treniņa dalībniekus sagaida īpaša “slapjā treniņa” programma kāpās un pludmalē.

Lai pēc iespējas labāk sagatavotos rudens pozitīvākajam izaicinājumam – Drosmes skrējienam, “Ballistic boxing club” pārstāvji norāda, cik liela nozīme ir pakāpeniskam gatavošanās procesam, tāpēc šoreiz Drosmes treniņā daļa uzdevumu būs jāizpilda ūdenī un vietā, kas šogad būs daļa no pasākuma trases.

“Līdzīgu slapjo treniņu Drosmes skrējienam organizējām pludmalē pirms diviem gadiem – mums un dalībniekiem tas radīja tikai pozitīvas emocijas un gandarījumu, paveicot ko interesantu un savādāku. Arī šoreiz aicinām liepājniekus nenobaidīties, jo arī šī treniņš tiks veidots tā, lai ikviens varētu pielāgoties un palielināt savas spējas, uzlabojot vispusīgu fizisko sagatavotību,” iedrošina cīņu un fitnesa kluba pārstāvis Pēteris Vītols.

Organizatori iesaka ierasties uz Drosmes treniņu apģērbā, ko nebūtu žēl sasmērēt un samitrināt, veicot uzdevumus ūdenī un smiltīs.

Pasākuma sākuma vieta būs iezīmēta ar karogiem. Drosmes treniņa dalībniekiem būs iespēja “Ballistic boxing club” treneru vadībā iesildīties, atsildīties, kā arī piedalīties vidējas intensitātes treniņā.

Visu trīs Drosmes treniņu dalībnieki varēs veldzēties ar Ķekavas avota dzeramo ūdeni.

Zināšanai informējam, ka otrs Drosmes treniņš notiks 5. septembrī Jūrmalas parkā pie ielu vingrošanas laukuma, bet trešais – noslēdzošais – 12. septembrī stadionā “Daugava”.

 

Uzziņai:

Šoruden, 19. septembrī, Liepājas stadionā “Daugava” tiks dots starts ceturtajam Latvijas šī gada piedzīvojumu un izturības pasākumam – “Drosmes skrējiens”, kurā 7 un 14 kilometru garajās pilsētvidē ierīkotajās šķēršļu trasēs izaicinājumu alkstošie līdzjutēju atbalstīti varēs pārbaudīt savas fiziskās un mentālās spējas.

Šogad sacensības Liepājā piedzīvos pārmaiņas. Organizatori ar Drosmes skrējiena pārcelšanu uz pilsētvidi to padarījuši dinamiskāku un interesantāku gan dalībniekam, gan līdzjutējiem. Sacensības liepājniekiem neierastā vidē tāpat pārbaudīs dalībnieku spēku, veiklību un ātrumu ar šķēršļu trasi, kas vīsies cauri kāpām, Liepājas Jūrmalas parkam un piegulošajai teritorijai.

Mudinot būt aktīviem, pasākuma organizatori sagādājuši liepājniekiem izdevīgu piedāvājumu. Piesakot dalību internetā jebkurai no sacensību distancēm ar liepājnieka atlaides kodu, dalības maksai tiek piemērota 50% atlaide no tā brīža spēkā esošās reģistrācijas maksas. Liepājnieka atlaides kodu var saņemt klātienē Drosmes aģentūras sadarbības partnera telpās – “Ballistic boxing club” (Malkas ielā 4, Liepāja) vai ierodoties Drosmes treniņā un uzrādot personu apliecinošu dokumentu. Organizatori atgādina, ka laicīga reģistrācija paaugstina motivāciju treniņiem un samazina dalības maksu.

Sacensībām var reģistrēties mājaslapā drosmesskrejiens.lv līdz 15. septembrim, kā arī sacensību dienā.

Drosmes skrējienu Liepājā organizē biedrība “Drosmes aģentūra” ar Liepājas pilsētas atbalstu.



Pēdējie labojumi: 2023-09-16 09:29:58