"ANTI corona run" sacensības Level Up! Atpakaļ

Skriešanas brīvība ar nelielu izaicinājuma garšu! Nav starta/ finiša, noteikta laika vai vietas! Skrien kur vēlies un kad vēlies! Galvenais nosacījums – TIKAI 3km un obligātas 7 dienas kustībā!

Reģistācija : ŠEIT! Izvēlies-ar medaļu vai bez!

Piedāvājam jautras, aktīvas sacensības visLatvijas mērogā jebkuram vecumam, dzimumam un fiziskai sagatavotībai. Viss, kas Tev jādara - jāuzvelk sporta apģērbs un 7 dienas KATRU DIENU jānoskrien 3km un katru dienu jāizpilda noteiks vingrojuma sets skrējiena laikā. Sacensību būtība - skriet un pavingrot. Katras dienas vakarpusē tiks izlikta informācija nākamai izaicinājuma dienai ar nelielu atjautības devu, atrisināt uzdevumu palīdzēs google. Atrisinot uzdevumu, Tu zināsi kādi vingrojumi Tev ir jāpilda nākamās dienas skrējiena laikā. Šīs sacensības tiek balstītas uz laika fiksēšanu, lai tiktu lielajā finālā, tāpēc nāksies atrast motivāciju, lai pacīnītos ar sevi par labāku rezultātu.

 

Sacensības dalās trīs nedēļās 21.05. - 27.05., 28.05. - 03.06., 04.06. - 10.06. Lielais FINĀLS 13.06.  Reģistrējoties jānorāda konkrēto nedēļu. Dalības maksa 5Eur (viena nedēļa). Dalības maksa ar piemiņas medaļu - 10Eur (plus pasta sūtījums, kuru dalībnieks iegājās pats un mums nosūta kodu. Ja dzīvo Rīgā - saņemšana bez maksas).

Dalībnieks var piedalīties vienu nedēļu vai divas un pat trīs, katrs posm 5eur. Katrs pats izvērtē savas fiziskās spējas. Ja dalībnieks pirmajā nedēļā netiek starp trīs ātrākajiem fināla skrējienam, tad viņam ir iespēja tikt finālā, piedaloties otrajā vai trešajā posmā, ja izpilda visus sacensības noteikumus.

Katru reizi, kad būsi bijis ārā kustībā, uz skrejiens@drosmesskrejiens.lv jānosūta links uz savu skrējienu vai ekrānšāviņš, kur redzams - distance, ātrums, laiks, lai varam apkopot datus. OBLIGĀTI jānosūta arī video, kurā redzam, ka tiek veikti vingrojumi. Endomondo, pulsometru laiks NETIEK apstādināts, veicot uzdevumus. Rezultāts ir kopējais laiks, kurš aizvadīts skrienot un pildot uzdevumus. KATRAS nedēļas noslēgumā tiks izlozēta viena diena, kurā tiks apkopoti dalībnieku dati (tas nozīmē, ka 7 dienas cītīgi jāsporto, haltūrēt nedrīkst) - 3 ātrākie vīrieši un trīs ātrākās sievietes tiek tālāk uz lielo finālu, kurš norisināsies Zoom platformā vai pie labvēlīgiem apstākļiem - realitātē.

Katras dienas jautājums, kuru Jums būs jāatmin, sastāvēs no vārda - 3 līdz 7 burti. Katram burtam atbilst savs noteikts uzdevums, kurš jāveic KATRU reizi, kad skrien 3km. Vari pildīt skrējiena vidū, vari pildīt pirms vai pēc skrējiena, brīva izvēle, bet PULSOMETRI NAV jāapstādina. Tātad arī vingrojumi ir jāizpilda uz laiku. Finālā tiek trīs ātrākie vīrieši un sievietes, kuru laiks - skrējiens plus vingrojumi, ir vislabākie rezultāti.

     

Vingrojumu paraugdemonstrējumu video atrodami ŠEIT!!!

 

Droši vari dalīties arī sociālos tīklos, izveidotajā event, vai kā savādāk – story, timeline, Instagram utt, ja dalībnieks vēlas ar tiem dalīties publiski, ieteicams izmantot hashtagus (tēmturus) #drosmesskrejiens, #esidrosmigs #anticoronarun. Kā arī video, foto un citus materiālus variet sūtīt pasākuma organizatoriem uz skrejiens@drosmesskrējiens.lv.

Ar nolikumu var iepazīties šeit vai pie reģistrācijas: nolikums

 

 



Pēdējie labojumi: 2023-09-16 09:29:58