BEZMAKSAS "ANTI corona run" sacensības Atpakaļ

Skriešanas brīvība! Nav starta/ finiša, noteikta laika vai vietas! Skrien kur vēlies un kad vēlies! Galvenais nosacījums – ne mazāk kā 3km un obligātas 21 dienas kustībā!

Piedāvājam jautras, aktīvas sacensības visLatvijas mērogā jebkuram vecumam, dzimumam un fiziskai sagatavotībai. Viss, kas Tev jādara - jāuzvelk sporta apģērbs un 21 dienu jānoskrien/jānonūjo vismaz 3km. Tev ir dotas 42 dienas to realizēt. 

Katru reizi, kad būsi bijis ārā kustībā, uz skrejiens@drosmesskrejiens.lv jānosūta links uz savu skrējienu vai ekrānšāviņš, kur redzams - distance, ātrums, laiks, lai varam apkopot datus. Droši vari dalīties arī sociālos tīklos, izveidotajā event, vai kā savādāk – story, timeline, Instagram utt, ja dalībnieks vēlas ar tiem dalīties publiski, ieteicams izmantot hashtagus (tēmturus) #drosmesskrejiens, #esidrosmigs #anticoronarun. Kā arī video, foto un citus materiālus lv variet sūtīt pasākuma organizatoriem uz skrejiens@drosmesskrējiens.lv.

Ar nolikumu var iepazīties šeit vai pie reģistrācijas: https://drosmesskrejiens.lv/storage/app/media/lv_antirun.pdf

Sacensību noslēgumā, gaidam aizpildītas anketas, kuras saņemsiet pie reģistrācijas, lai varam apkopot koptabulu.

Tiks veikta izloze no mūsu superīgajiem sadarbības partneriem! Esam sarūpējuši vairākas balvas no “Ķekavas avots”, “Pasta zara”,” LYL”. Dalība Drosmes Skrējienā tiks visvairāk 21 dienā noskrieto km uzvarētājam. Balvas dalībniekiem būs jāizņem pašiem Rīgā.



Pēdējie labojumi: 2023-09-16 09:29:58